Et forløb hos mig kan se meget forskelligt ud. Det afhænger af dit behov og dine muligheder for at afsætte tid.
Generelt er det en fordel med et eller to ugers interval mellem samtaler i begyndelsen for at sikre et kontinuerligt behandlingsforløb.
Den første samtale bruges primært på afdækning af situationen og problematikken. Desuden er det også vigtigt, at du føler dig tryg i mit selskab. Trygheden er afgørende for, at vi sammen kan komme ind til kernen af de udfordringer, du ønsker hjælp til.
Ved mere akut kriseprægede forløb har de første samtaler oftest fokus på, hvad du kan gøre ved din situation her og nu.
Det er meget individuelt hvor mange gange man skal bruge. Enkelte har kun brug for nogle få samtaler til at få rettet op på deres situation. De fleste bruger mellem 5 og 12 samtaler. Nogle klienter er i et forløb hos mig over længere tid. Dette kan eksempelvis være for at forebygge tilbagefald af stress, depression eller angst, for at understøtte og fastholde en selvudvikling eller ændring af adfærd eller for fortløbende at arbejde med en svær relation.
Du kan enten købe en samtale ad gangen eller købe et klippekort på fem samtaler, hvis du ved, at du gerne vil have et forløb på flere gange. Ved klippekort får du lidt mængderabat på samtalerne.
Hvor foregår det?
Hvem deltager?
Samtalerne kan foregå på tre måder:
I mit lokale på Chr. X’s Allé 89 i Lyngby
Over telefon eller som videokonsultation
Som gående terapi
Der kan være mange grunde til, at det ikke er muligt for dig at møde op i mit lokale og jeg har god erfaring med at tage samtaler via telefonen med eller uden video eller på en gåtur i de naturskønne omgivelser.
Videosamtaler kræver, at du inden samtalen downloader app’en Signal, da den er GDPR-sikker. Det er nemt og hurtigt at gøre.
Hvem og hvor mange der deltager i samtalen kan variere alt efter, hvad der er behov for.
Individuelle samtaler: Individuelle samtaler er til dig, der har nogle udfordringer, som du ønsker at få løst og arbejde med selv. Det kan være du undervejs finder frem til, at det giver mening at inddrage andre, men det behøver ikke være tilfældet.
Parsamtaler og samtaler for to personer: Samtaler for to personer er til dig, der oplever udfordringer i relationen til en anden eller hvor løsningen på et problem kræver en indsats fra to personer. Det kan være for par, men det kan også være for forælder og barn, for forældrepar, søskende osv.
Hvis udfordringerne er arbejdsrelaterede, f.eks. ved stress, kan det også være en trepartssamtale, hvor jeg deltager sammen med medarbejder og leder.
Familiesamtaler: Familiesamtaler er samtaler for tre eller flere personer. Dette kan ofte være nødvendigt som del af et forløb, hvor der arbejdes på nogle udfordringer individuelt eller i par indimellem og så følges op med fællessamtaler.
Hvordan ser et samtaleforløb ud?
Kontakt / Book tid
OBS: Hvis du har følsomme oplysninger bedes du skrive direkte på mail: kontakt@lyngbypsykologen.dk